Ma sem szívesen fosztanánk meg önt attól, hogy lássa, milyen tehetségesen mutogatják magukat a celebek Instagramon, úgyhogy nem is kérünk mást, csupán annyit, hogy dőljön hátra, és élvezze a látványt. 

Kezdjük hirtelen a nagyon alacsony Eva Longoriával és a hozzá képest égimeszelőnek tetsző Karlie Kloss modellel. Utóbbi most ünnepli a születésnapját, a színésznő pedig úgy köszönti fel, hogy rámutat a köztük lévő mérhetetlen hasonlóságra.

Mintha csak ikrek lennénk!

Ehhez nem árt tudni, hogy Longoria 157, Kloss pedig 187 centi. 

Mindeközben Britney Spears partra vetett halként várta, hogy megtámadja a tenger. Nem hiába. 

Another great day!

Britney Spears (@britneyspears) által közzétett videó,

Trónok harca című HBO-sorozat Aryája, azaz Maisie Williams instafotójának értelmezésével rendesen meggyűlt a bajunk. Végül arra jutottunk, hogy fogalmunk sincs, mi történik épp, úgyhogy inkább feladjuk a leckét önnek. 

Naughty little cat

Maisie Williams (@maisie_williams) által közzétett fénykép,

Pál Dénes olyan cuki kutyát újított be magának, akire csak annyit tudunk mondani, hogy aaaaawwww. Nem lehet betelni vele, ön se fog tudni. Ja, Lilinek hívják. 

Görög Zita pedig tud repülni. Vagy nagyon gyorsan táncol. Esetleg egy körhintán csücsül. Mindegy is, a lényeg, hogy jó neki. 

Fly #fly #ludovicoeinaudi #nickiminaj #rihanna

Görög Zita (@gorogzita) által közzétett fénykép,

Hugh Jackman a Facebook-on büszkélkedett azzal, hogy kifogta a vacsoráját. Irigyeljük, ha ezzel jól lakik. 

Szeretjük a frappáns szóvicceket, ahogy Tóth Gabi is, aki Instagramján emlékeztette a rajongóit az X-Faktor új mentorcsapatára. Viszont ennek láttán azért nyugodtan leszögezhetjük, hogy au. 

By alex..********** #byealex #byalex @byealexittvan

tothgabi (@tothgabi) által közzétett fénykép,

Az egy dolog, hogy imádjuk a Heidi Klumról készült fényképeket, de azért nem gyakran látjuk, amikor ezek elkészülnek, úgyhogy most káprázódjon el: Heidi Klum fotók mozgásban!