Még mielőtt rátérnénk a címben leírt "szuperbrékingre", lássuk, hogy milyen más egyéb napindító cikkek születtek a bulvársajtóban.

  • Vastag Csaba több vasat tart a tűzbe, illetve a Borsot idézve: "három nőt bolondít egyszerre." A Szigeten történt a nagy leleplezés, amit olyan felvezetéssel tálal az újság, hogy az énekes megadta a módját, VIP-jachttal érkezett a sztár, de persze nem egyedül. A hölgyről annyit lehet tudni, hogy szőke és civil, továbbá már több hónapja találkozgat az énekessel. Csakhogy a fesztivál alatt a volt X-Faktoros régi barátnőjével is összefutott, amikor aztán "volt szájra puszi és vad flörtölés", írja a Bors. Közben meg Vastag Csaba egy harmadik nővel lett legutóbb hírbe hozva, hogy összejött a Grease című darabban megismert partnerével.
  • Pár oldallal később a következő cím jön szembe: Magyar sztárt kapott ölbe Haddaway. A méltán híres What is Love sláger megéneklője nem mást vett karjaiba, mint Pordán Petrát, akinek ez egy örök emlék lesz. Végül a műsorvezető együtt is bulizott "a retro slágerek koronázatlan királyával."
  • Eközben Pécsi Ildikó és volt menye pereskedése újabb fordulatot vett. A bíróság elsőfokon kimondta, hogy Pártos Csillának és fiának hivatalosan augusztus 18-ig el kell hagynia otthonát, vagyis Pécsi Ildikó budai családi házát. Mivel a nő nem akar költözni, ezért másodfokon folytatódik az ügy. A színésznő fiának volt felesége még 2 millió forintra is igényt tart a gyermektartás miatt. (blikk)
  • Végül AZ összeállítás a Szigeten bulizott sztárokról és Mihalik Enikő állítólagos pocakjáról.

Grátisz: Fluor Tomi az ölelésre esküszik. A férfinak meg kell mutatni a lánynak, hogy a karjaidban biztonságban van. Nagyjából erről szól a kis keretes cikk, ami csak printben olvasható.