Egy hét múlva, augusztus 27-én költöznek be a Star Academy ifjú énekesei a TV2 új tehetségkutatójába. Az év egyik legérdekesebb tévés vállalkozásának tűnik a showműsor, így

mi is percről-percre hírfolyammal jelentkezünk

majd az indulásról!

Több ezer jelentkező közül került ki a húsz legjobb, akik most a zsűritagokkal együtt mutatkoznak be egy videoklipben. Kivétel nélkül minden énekes ígéretesnek tűnik: a kisfilmben nem csak őket, hanem foglalkozásukat, hobbijukat is megismerhetjük. Van, aki forrasztani szeret, van aki kecskét nevelni, és akad olyan is, akinek egész életét a zene öleli át.

A műsor jól közelít: már most tudnék mondani két szereplőt, akit szívesen hallgatnék órákon keresztül - és az is plusz pont, hogy nem a fény, és csillogás veszi körül az új műsort, hanem a személyiségekre épít, a mindennapi környezetükben mutatja meg őket. Tehetségek ugyanis mindenhol vannak.

Az ifjú énekeseknek a zsűrin túl a nézőket is meg kell győzniük arról, hogy ők a legjobbak - a továbbjutáshoz a TV2 ingyenes mobilapplikációján keresztül segíthetjük őket. A fődíj 24 millió forint, és egy lemezszerződés.

Star Academy – Beköltöző Show augusztus 27. és 28. 18.50-kor,
Star Academy – Összefoglaló augusztus 29-től minden hétköznap 20.30-tól  a TV2-n!