Mai Instahíradónkban a változatosság kedvéért hírességeket láthat, néhányukat már-már zavaróan testközelből. Ebben egyébként semmi rosszat nem találunk, legalább ismét kiderült a celebekről, hogy ők is emberek, akiknek néha annyira nem jó, mint nekünk. 

Kezdjük is a sort Amy Schumerrel, akinek valami nagyon fura nőtt az oldalára, amiből csak annyi tűnhet fel a kíváncsiskodóknak, hogy eléggé nem vonzó, viszont minden bizonnyal fájdalmas. Még nem derült ki, honnan erednek a foltok, de már láthatjuk őket közelről. 

#wcw my rib

@amyschumer által közzétett fénykép,

Ahogy Tóth Gabi sem rejtette véka alá, hogy árpa nőtt a szemére. Ha valakinek már volt ilyenje, az tudja, mennyire kellemetlen, szúrós, fájdalmas érzés, ráadásul eltitkolhatatlanul nagyra képes nőni. Az énekesnő ennek örömére Instagramján üdvözölte élete első árpáját. 

Hogy ne csak a hírességek bajaival legyünk elfoglalva, mutatunk olyat, ami eléggé nem baj, sőt, irigylésre méltó. Ilyen például Kendal Jenner érthetetlenül hosszú combja, amelyet még egy ehhez illő ruházattal hangsúlyoz is. Ezt köszönjük neki. 

unpublished by @mertalas + @macpiggott

Kendall Jenner (@kendalljenner) által közzétett fénykép,

Kate Upton pedig nagy örömmel konstatálja, hogy létezik olyan tükör, ami előtt állva még ő és egy hajszobrász barátja, bizonyos Bryce Scarlett is vékonynak tűnik. Legalábbis a képaláírás alapján erre lehet következtetni. Vagy csak simán annak örül, hogy maga a tükör vékony. Utóbbiban bízunk, előbbi ugyanis sokaknál kiverhetné a biztosítékot. 

We finally found a skinny mirror @brycescarlett #chelsea

Kate Upton (@kateupton) által közzétett fénykép,

Hosszú Iron Lady Katinka újra itthon van, így legalább személyesen is fogadhatja a rengeteg gratulációt. 

Nina Agdal, Leonardo DiCaprio éppen aktuálisnak tekinthető modell-barátnője vicces. Kész, ez most már tényként kezelendő. Hajlandó ugyanis bohócot csinálni magából, ami egy ilyen jó nőnél kifejezett erénynek minősül. 

** out * Next stop ***

Nina Agdal (@ninaagdal) által közzétett videó,

Most viszont búcsúzunk, mégpedig egy jól megszokott, megnyugtatóan kiegyensúlyozott családi fotóval - David Beckhamtől. 

Fun day with the boys watching Angels V Yankees ***

David Beckham (@davidbeckham) által közzétett fénykép,