Ha hiszi nem, a Forbes listája szerint Dwayne Johnson kereste a legtöbb pénzt az elmúlt évben. A színész 64,5 millió dollárt (17,702 milliárd forint) vitt haza 2015 júniusa óta, amivel megduplázta a tavalyi bevételeit. Az elképesztő összeget főleg a Halálos iramban-franchise-zal, és a hamarosan elkészülő Baywatch-filmmel hozta össze. 

Ha Dwayne Johnson neve nem volt elég meglepő, akkor talán a második helyen álló Jackie Chan az lesz. A hongkongi színész a filmjeivel idén 61 millió dollárt (16,742 milliárd forint) keresett, amivel 6 millió dollárt vert a harmadik Matt Damonra. 

A negyedik helyre Tom Cruise került 53 millióval (14,546 milliárd forint), az ötödikre pedig Johnny Depp 48 millióval (13,174 milliárd forint). Európai szemmel nézve pedig továbbra is megdöbbentő, hogy sosem marad ki a bollywoodi filmipar az első tízből. Shah Rukh Khan 33 millió dollárt (9,057 millárd forint) keresett az elmúlt egy évben. 

A nőknél nem ennyire meglepő az élmezőny, az viszont igen, hogy mennyivel kisebb gázsiért lehetett felkerülni a listára. Jennifer Lawrence (46 millió dollár, azaz 12,625 milliárd forint) keresett a legjobban, a második helyen álló Melissa McCarthy pedig 13 millióval maradt le. Ebből az összeállításból is látszik, hogy még mindig mekkora a különbség a női és férfi fizetések között Hollywoodban. 

A teljes listákat megtalálja a Forbes honlapján.