James Corden autóban éneklős, celebes műsorában legutóbb Britney Spears volt a meghívott vendég, akin sajnos napszemüveg és retus nélkül már látszódik, hogy van mögötte jó pár kemény év.

Ettől függetlenül egy egészen szórakoztató tíz percet hoztak össze, főleg mert az énekesnőről olyan dolgok is kiderültek, amikről eddig nem nagyon beszélt.

Corden rögtön egy erős kérdéssel indított Spears felé, hogy miről is szól az egyik legnagyobb slágere, az Oops!...I Did It Again, amire az énekesnő nemes egyszerűséggel azt felelte:

Nem tudom... Tényleg nem tudom.

De a lényeg csak ezután jött, miután egymás gyerekeiről kezdtek beszélni. Spears kifejtette, hogy fiai kilenc és tíz évesek, majd hozzátette:

De akarok még! Még hármat. Csak előbb meg kell találnom a megfelelő pasit.

Corden ezután nyilván megkérdezte Spearst, hogy számára milyen a megfelelő pasi, kit keres, hogy nézzen ki, milyen legyen, az előző kijelentéséhez képest pedig az énekesnő egészen ellentmondásos választ adott:

Azt hiszem többet nem kezdek férfiakkal. Elég volt a házasságokból, végeztem a férfiakkal! [...] Nyilván fogok még smárolni valakivel, de hozzámenni senkihez nem akarok. Már nem hiszek a házasságban.

Beszélt még arról, hogy szerinte fiai nem borulnak ki koncertjei láttán, mert tudják, hogy ez a munkája, és már gyerekkora óta ezt csinálja, illetve Spears elárulta még azt is, hogy milyen álnevekkel szokott becsekkolni hotelekbe, szóval mostantól hívhatja Spearst akár Anita Dicknek is.

Sőt, az is kiderült, hogy Spears kitűnő tanuló volt az iskolában, bár első osztályban elfenekelték, ami óriási trauma volt számára.

A tíz perces, éneklős interjút aztán értelemszerűen a ...Baby One More Time c. számával zárták, amihez beöltöztek iskoláslánynak, szóval már csak ezért is érdemes megnézni a videót. Na meg azért, hogy ön is hallja, hogy Spears nem csak éneklés közben tud nyávogni.