• Augusztus 27-én az RTL II-n elindult a Való Világ nyolcadik évada, a TV2-n pedig a Star Academy című hibridreality.
 • A Való Világból tehát értelemszerűen már volt hét évad. Ez a nyolcadik abból a szempontból lesz másmilyen, hogy a Big Brother című reality formátumát megvette a csatorna. Majd meglátjuk működés közben, hogy emiatt mi változik benne. A lényeg: nyolc ember ma beköltözik egy házba, utána még beküldenek majd néhányat, és aki a legtovább marad benn, az győz.
 • Star Academyből nem volt még egy sem. Ennek az a lényege, hogy miközben zenés tehetségkutató, a versenyzők életét is lehet követni a tévében. Itt is a sok induló kirostálása után hirdetnek majd győztest.
 • Munkatársaink mindkét műsort nézték és közvetítették.
 • Hozzászólna? Látott valami vicceset? Írja meg, fotózza le, küldje el nekünk! A Facebook-oldalunkat itt találja, ahol kommentben is közölheti véleményét. Előre is köszönjük!
 • Csak egy kis nosztalgia, hogy képben legyünk, ki vezeti a Való Világ 8-at. Nádai Anikó egykor még VV Anikó volt, az ötödik szériában indult ROSSZKISLÁNY kategóriában, és rendesen kimaxolta a valóságshow-ban, amit lehetett.

  Egészen jóba lett VV Zsófival és Szandikával is, csók is volt! VV Anikó VV Béciért (manapság Young G) és VV Olivérért volt oda egy ideig, VV Laci pedig neki vallott szerelmet. De beszéljen helyettünk inkább Nádai VV Anikó adatlapja 2011-ből.  

  Foglalkozás: pedikűr-manikűr műkörömépítő

  Van-e tetoválás/piercing, ha igen, akkor mit ábrázol és hol található: nincs

  Kedvenc ital(ok): nestea, pezsgő, pálinka

  Kedvenc zene: minden, ami Sub Bass Monster

  Kedvenc filmbeli karakter(ek): rosszfiúk

  Hetente hányszor szeretkezem: változó

  Legőrültebb dolog, amit eddig tettem: volt egy mókusom. Azt hittem, téli álmot alszik, közben már rég halott volt. Elvérzett szegény. Ezután beleraktam 2 zacskóba és kidobtam a kukába.

  Legnagyobb szenvedélyem: Angelina Jolie, dohányzás

  Legutáltabb embertípus: beképzelt, hazug, plázacicák

  Legnagyobb félelmem: elveszítem az anyukámat, szellemek

  Legidegesítőbb szokásom: káromkodás

  Amire a legbüszkébb vagyok: amit eddig elértem az életemben

  Sport:

  Profi sport karrier: -

  Amatőr sport karrier: -

  Sport hobby: lovaglás 9 évig

  Extrém sport: -

  Miért akar a műsorban részt venni? Úgy gondolom, fiatal vagyok. Mindent ki akarok próbálni. Szeretek a középpontban lenni. Ha van rá lehetőségem, miért ne élnék vele?

új hír érkezett, kattintson a megtekintéshez!