Nagyszerű konspirációs teóriával tudunk szolgálni a Trónok harca háza tájáról. Jason Momoa, vagyis Khal Drogo ugyanis abban a városban járt, amit a sorozat az otthonának nevezhet: Belfastban. Persze, rögtön beindultak a találgatások, hogy vajon visszatér-e a 7. évadban.

További bizakodásra ad okot, hogy a színész nem akárkikkel iszogatott egy belfasti kocsmában. Fotó bizonyítja, hogy David Benioff és D.B. Weiss író-producerek társaságában sörözgetett.

„HAZATÉRTEM.. boldog vagyok, hogy itt lehetek. ALOHA DROGO”

– írta az egy másik képhez Jason Momoa, de később kitörölte a posztot.

Bár Drogo az első évad végét sem élte meg, a rajongók szerint belfasti jelenléte arra utalhat, hogy talán felbukkan a hetedik szezonban, hiszen valami hasonló történt Kit Haringtonnal is, akinek karaktere, Havas Jon egyenesen a halálból tért vissza.

Emlékezetes, hogy Drogo a második évad fináléjában Daenerys Targaryen látomásában volt látható egy rövidke jelenet erejéig.

Dany persze tudja, hogy haluzik, de Drogo ölében ott egy gyerek, az ő gyerekük. Dany kicsit kikészül, és majdnem megcsókolja Drogót, közben hallja a sárkányok nyivákolását, menni kell az igazi kölykökhöz. A sátorból kilépve egy terembe jut, ahol a három kis sárkány várja, egy oltárszerűséghez láncolva, ejnyemár

írta a jelenetről a Hogyvolt blog.

Mindezek alapján nem kizárt, hogy Jason Momoa egy kosztümpróba kedvéért ment Belfastba, és ha karaktere nem is támad fel, legalább egy álom vagy látomás formájában feltűnik az új évadban. A színész egyébként Dublinban is megfordult, ahol a Guinness-nél főzetett magának saját sört, és ez láthatóan nagyon boldoggá tette.

Ön örülne Drogo visszatérésének?

Via The Daily Dot