Alig indult el az RTL 2-n futó Való Világ Powered by Big Brother és a TV2-s Star Academy, máris elkezdtek kiszivárogni olyan meglepő fordulatok, mint amilyennel a Blikk kezdte a kedd reggelt. 

A cikk szerint a friss villalakók VV Somája aktképeket készíttetett magáról, és az abból bejövő pénzt arra szentelte, hogy anyagilag támogassa édesanyját. A fotózással kapcsolatban a következő emlékei vannak: 

... nagyon megbántam. Szerencsére még nem jelentek meg a képek, remélem, nem is fognak. 

vagy:

Ez is én vagyok, vállalom a tetteimet. 

aztán:

Senki sem kényszerített rá, de nem volt más választásom. 

végül pedig: 

Közben végig csak a pénzre tudtam gondolni és arra, hogy mikor lesz már vége. 

  • A Blikk a Star Academy szereplői mellett sem megy el szó nélkül. A veszélyzónából vasárnap beköltözött Ossó Balázsról ír, aki a verseny előtt még Hosszú Katinka csapatában dolgozott, és ezt állítólag szintén a zenének köszönheti. Ossó ugyanis januárban írt egy dalt Hosszúnak, amelyhez az úszónő klipet is forgatott. Ennek köszönhette, hogy Katinka social media manager-eként bekerült a csapatba. 
  • Egy bájos történettel zárjuk mai hírösszefoglalónkat, amelyről szintén a Blikk informálta a világot. Állításuk szerint július 20-án egy csepeli kocsmában egy söröskorsóval támadt egy Viktor nevű férfira a Happy Gang-ből ismert Móré András Vitamin. Az áldozat, akinek az ütéstől lebénult a fél arca, így nyilatkozott a lapnak: 

Minden előzmény nélkül, egyszer csak odalépett az asztalunkhoz, és fejbe vágott. Utána elszaladt, a rendőrök csak másnap kapták el.

         A rendőrség  ismeretlen tettes ellen nyomozást indított.