Mielőtt még rátérnénk Palvinra, nézzük át az élmezőnyt. A Forbes legújabb listája alapján továbbra is a 36 éves brazil modell, Gisele Bündchen keresett a legjobban, 2015. és 2016. júniusa között 30.5 millió dollárt (8, 437 milliárd forint). A második hely ciki 20 millió dollárral (5, 53 milliárd forint) Adriana Limának jutott. A Kardashianok farvizén Kendall Jenner is szépen halad felfelé. Az elmúlt egy évben 10 millió dollárt (2,76 milliárd) vitt haza. Pontosan annyit, mint a 24 éves Karlie Kloss. Gigi Hadid pedig a negyedik, egy millióval maradt le. 

Jenner egyébként nem kicsit lépett előre, a tavalyi bevételeit 150 százalékkal növelte, míg Karlie Kloss csak (!) megduplázta. Ami még elképesztőbb, hogy a leggazdagabb modellek listáján szereplő nőket összesen 200 millió ember követi Instagramon, nem hiába promózzák ott is a kampányaikat.

Jó, jó, és a Palvin?

Máris. Szóval Mihalik Enikő mellett a legismertebb modellünk, Palvin Barbara a Forbes összesítésén a 17. helyet szerezte meg 4 millió dollárral (1,1 milliárd forint). A helyezésén Taylor Hillel és Lily Aldrige-dzsel osztozik, a kolléganői szintén 4 milliót kerestek.