Jennifer Lopez augusztus végén lépett fel a volt férjével, Marc Anthonyval New Yorkban. Pár nappal később a 47 éves énekesnő beszélt a koncertől, hogy milyen jó volt újra együtt a színpadon. Egészen úgy tűnt, mint akinek hiányzik a családja. 5 éve nem léptek fel együtt, és Anthony még korábban ment el Lopez Las Vegas-i show-jára, ott beszélték meg, hogy kéne egyet közösen énekelni. És enekeltek. Azt pedig ne felejtsük el, hogy Lopez nemrég szakított a fiatal fiújával. 

Marc azt mondta, hogy fellép a Radio City Hallban, van-e kedvem csatlakozni az egyik estén. Én meg úgy voltam vele, hogy 'ja, New Yorkban leszek, megtehetem.' És nagyon jól alakult. 

– mondta Lopez az Extrának, majd hozzátette, hogy az ikreik is a közönség soraiban ültek, az egész este szuper volt. 

 Nem emlékszem, mikor volt ilyen utoljára. Akkor még kicsik voltak. Fantasztikus volt, ott ültek, és hallották a tömeget, nagyon megindító volt, egyszerűen szuper. 

Lopezék még 2004-ben házasodtak össze, 10 évig voltak együtt, két gyerekük (egy lány ikerpár) született. De félreértés ne essék, nem 2004-ben kezdődött a kapcsolatuk, már 1998-ban is együtt koncerteztek. 

(Forrás: Just Jared)