Elsőre úgy tűnik, hogy vörös szőnyegen elesni, díjátadón bukfencezni csak rosszat jelent, pedig annyira nem is: a kamerák előtt látványosan bukó színész, vagy színésznő akaratlanul is felhívja magára a figyelmet, és talán még a filmjei iránt is nő az érdeklődés.

Az idei Velencei Filmfesztiválon ismét történt egy hasonló eset, a Lido vörös szőnyegén ezúttal a Fény az óceán felett (The Light Between Oceans) című film bemutatóján zuhant a földre egy kínai színésznő, Jing Ke. Lehet, hogy voltak már tapasztalatai a bukásban, de nagyon elegánsan és stílusosan oldotta meg a szituációt: egyszerűen felállt és rámosolygott a fotósokra.

Korábban már többen is emlékezetes bukást adtak az örökkévalóságnak, elég csak Jennifer Lawrence lépcsős jelenetére gondolni a 2013-as Oscar-gálán. A színésznő annyira sietve érkezett a színpadra átvenni a díjat, hogy a pódiumra vezető lépcsőn felfele rálépett a földig érő ruhája elejére, és térdre esett.  

Az éhezők viadala és a Napos oldal színésznője egy évvel később megismételte a produkciót, de ezúttal a vörösszőnyegen:

Madonnának is volt egy emlékezetes bukása nemrég, de ez már nem a vörösszőnyegen, hanem a színpadon esett.

via GIPHY 

Ez az énekesnőknél ugyanolyan foglalkozási kockázat lehet, mint a modelleknél: Candice Swanepoelről is láthattak már nálunk botlás utáni képeket. Mondjuk ennél a koreai popcsapatnál jobban még senkit sem sajnáltunk.

Ha szeretne további bukásokat nézni híres emberekről, itt teheti meg!