A Nyerő Páros legutóbbi részében Papp Gergőék adták fel a versenyt, mert nem érezték fairnek, hogy a legkevesebb pénzzel nem őket szavazzák ki a többiek, hanem az ÉNB-ből ismert Peti-Dóri duót. Akik viszont így játékban maradtak. Na, ezt a hatalmas svéd csavart rengeteg lelkizés követte, hogy egyesek, Kabát Peti, Szabó Zsófi és társaik úgy gondolják, hogy Kovács Peti túl harsány, mindenkit elnyom, ami a viccessége rovására megy. 

A drámát egy olyan játékkal vezették le, ami egy sokkolóval felturbózott kérdezz-felelek volt. Páronként kifáradtak a helyszínre, a pasik egy bringán tekertek, Balázs felolvasta a velük kapcsolatos igaz vagy hamis állításokat, a nők válaszoltak, ha tévesztettek, akkor egy gomb lenyomásával áramot kellett küldeniük a pasijukba. Ha a 30 kérdésből 10-et eltaláltak, akkor már teljesítették a feladatot, megkapták az előzőleg feltett pénzt. Sok újdonságot nem tudtunk meg, max annyit, hogy

  • Kabát Peti magára varratta egy volt barátnőjének a monogramját, amiről az aktuális nő nem tudott;
  • Szabó Zsófi vőlegénye nadrágjába még gyerekkorában felszaladt egy gyík...;
  • Pumped Gabó szerint azért jó híresnek lenni, mert így könnyen lehet jó csajokat szerezni.

De nem ezek a félinformációk a lényegesek, hanem az, hogy Szabó Zsófi és Peller Anna nem élvezte azt, hogy árammal kell megcsapatnia párját. Valkó Eszter, Pumped Gabó nője, Ági, és Kabát Peti Adriennéje még plusz áramütéseket is kiosztottak a pasiknak.

Az este szalonnázással ért véget, amiből eleinte még mindig ki voltak közösítve az ÉNB-s arcok.