Pár nappal ezelőtt jelent meg Balázs Pali klipje, ami kivételesen nem a szerelemről szól. A téma kimeríthetetlen, de Balázs Pali kimerítette, a barátságnak van itt az ideje. A Mindeközbenben szavazhat, ki méltó igazán a Romantikus Dalok Magyarországi Nagykövete-címre, hallgassa meg újra a számot, irigyelje a kabriót, de most valami másra kell koncentrálnunk,

Balázs Pali utánozhatatlan stílusára.

Nem új, viszont most a barátok is kaptak egyen cipzáras/csillagos gatyát, kis és nagy csillagos inget. Annyi szürke, dögunalmas eladót látni, akik fittyet hánynak a megjelenésre, van mit tanulniuk. Balázs Pali ruhatára ugyanis nem véletlen, hanem koncepció!

Az énekes elmondta a Velvetnek, milyen nagy hangsúlyt fektet a zenekar arra, hogy a nézőtéren még véletlenül se találkozzanak hasonlóval. A pókhálós minta csak nem jön minden nap szembe. 

2012 óta elhatároztam, hogy ezt a romantikus stílust szeretném a színpadon viszont látni. 

A 2012-es év egyébként fontos időpont Balázs Paliéknál, azóta dolgozik együtt a zenekar, ők ülnek a kabrióban. Sok időt töltenek együtt, gyakorlatilag róluk szól a dal, igaz barátok. Balázs Pali elmesélte, hogy gyakran csapatépítő tréningeznek, bográcsoznak, wellnesselnek. A dal ötlete szintén az énekes közeli ismerősétől származik. Balázs Pali még tavaly kérdezte meg egyik barátját, hogy miről kéne énekelnie, mire ő csak ennyit mondott:

Palikám, a barátságról!

Az egyenszettek mellett a hangzás is vadiúj. Talán észre se vette, de Balázs Pali felvilágosított bennünket, hogy ebben a számban nincs szinti. Sőt, a cél, hogy nemsokára csak és kizárólag élőben lépjen fel a zenekar, számára a legfontosabb a profizmus, hogy mindig a maximumot nyújtsa a koncerteken, ne Rihannázzon

A hangulat mindig hasonló, de egyedi. Balázs Palit nem öltöztetik, ő válogat. Ahogy fogalmazott, 

Senki nem mondja meg, hogy mit vehetek fel, és mit nem. 

Tudja, hogy a stílusa nem átlagos, ítéletet pedig mondjanak a nők a fellépéseken.

És végül jöjjön egy kis stíluskalauz Balázs Palival:

2016 áprilisa, Elbúcsúzom

Elbúcsúzom 2. 

2016 még mindig áprilisa, 20 éve együtt evezünk

2016 januárja, Velem megtalálod a boldogságot

A már jól ismert csillagok.