Magyarországon a nagy Twitter és Facebook háborúból az utóbbi közösségi oldal jött ki győztesen: a csiripelős alkalmazást kevesen kezdték használni, de azért próba szerencse, mindenki regisztrált, és egy ideig próbálgatta, aztán lejött a cuccról.

A magyar sztárok is így voltak ezzel, azonban saját fiókjaik most Csernobili hangulatot árasztanak: hirtelen, mintha történt volna valami drámai, félbeszakadt történetük. Sok esetben olyan, mintha elfelejtették volna, hogy létezik ilyen - bár az is lehet, hogy örök mementónak hagyták az internet végtelen tengerében sodródni bejegyzéseiket.

Varga Viktor

Az énekes fiókjának legtöbb bejegyzésében női rajongóinak üzent, és minden fellépéséről beszámolt.

Na hellooo lányemberkék!:)tökjó koncertem volt polgáron meg békéscsabán:), vezettem egy AudiTT-t áááá deállat volt, meg moziztam, :D

Elmondta azt is, ha rajongói által nőtt az önbizalma, mikor milyen divatbemutatóra ment, mikor volt masszőrnél, mikor járt fotózáson - képek azonban akkor még nem voltak a twitteren, így csak elképzelni tudjuk, milyen jó élmények lehettek a fentiek. A Twitter profilja 2010. januárjában indult és viszonylag hamar, 2010. június 2-án véget is ért.

Oroszlán Szonja

Ő is főként előadásairól számolt be, illetve mesélt zenekaráról, kutyájáról is. 

Na, én sajnos lemaradtam a sorozatról... Elôadásom volt, ami még hagyján, de a beállított IPTV nem vette fel.... :(((

A francba azzal az IPTV-vel! Annak ellenére, hogy néha beköszönt egy technikai malőr a háztartásában, ő volt a leghosszabb Twitterező felsorolásunkban, a 2009. áprilisi kezdés után 2013. novemberében némult el, mondjuk akkor erőteljesen átterelt mindenkit a hivatalos Facebook csatornájára.

Tóth Gabi

22 évesen élte Twitter korszakát, így ne csodálkozzunk a fura, és cukiskodó üzeneteken, vagy a kíméletlen, őszinte véleménynyílvánításokon. Nagy üzengetésekbe' volt SP-vel, például innen tudhatjuk egyik becenevét is:

@ederkrisztian :na majd ha legkozelebb talizunk!:Dengem kiskoromban ugy csufoltak hogy homlok homlok bibibiii:D:D

Végül azzal zárul a fiók, hogy kioffolja egyik rajongóját!

:DDDDDDDDDD

Az énekesnő Twitter fiókja élt 1 év 7 hónapot (2010. február - 2011. szeptember).

Havas Henrik

Az ő életét folyamatosan nyomon lehetett követni közösségi oldalán, többek között gyógytornára, rádióba járt, a fiók legnagyobb kiemelt bejegyzése pedig ez az életesemény volt:

Este Ozzy Osbourne koncert!!!

Reméljük jól érezte magát a tanár úr! Az utóbbi időben saját blogjának cikkeit posztolta, szinte napról-napra, így tartalomelőállításban is ő a legmenőbb listánkon, és azért külön érdem jár, hogy 

ő eljutott addig, hogy a borítószínét lecserélte az eredeti kékről barnára!

Abszolút izgalmak az ő Twitterén is, ahol közel két és fél évig volt aktív, a 2009. áprilisi regisztráció után 2011. augusztus 17-én érkezett az utolsó poszt.

Mert a Twitter...