Katy Perry egyik rajongója kérdezte meg Twitteren, hogy van-e arra bármi esély, hogy az énekesnő valaha összeálljon Taylor Swifttel egy közös szám erejéig. 

És van!

Hogy ez miért olyan nagy szám? Hát mert Perry és Swift nem igazán beszélnek egymással azóta, hogy Swift még 2014-ben azt nyilatkozta a Rolling Stone-nak, hogy Perry megpróbált kresztbe tenni neki. Nemrég Calvin Harris is beszállt a buliba. 

Évekig nem tudtam, hogy barátok vagyunk-e, vagy sem. A díjátadókon odajött hozzám, mondott valamit, aztán elsétált, és azt gondoltam, hogy barátok vagyunk, vagy csak életem legdurvább sértését kaptam? Tavaly pedig szörnyű dolgot művelt, én meg úgy voltam vele, hogy 'ja, akkor mi ellenségek vagyunk.' És még csak nem is egy fiúról volt szó, hanem üzletről. Tulajdonképpen szabotálni akarta a turnémat. Megpróbálta felvenni az embereimet alólam. 

Az interjúban Swift még hozzátette, hogy mennyire konfliktuskerülő, úgyhogy kerülnie kellett ezt a gonosz valakit, és ez milyen ciki. Később kiderült, hogy a meg nem nevezett híresség Katy Perry, aki azóta is vár a bocsánatkérésre. 

(Forrás: Just Jared)