Senki se vegyen rá mérget, hogy egyáltalán lesz ilyen. A pletykaként terjengő új Harry Potter-trilógia kapcsán a színész nagyjából megerősítette egy korábbi nyilatkozatát. Most azt mondta, hogy természetesen nem zárja ki, mint lehetőséget, de azért meghagyja másoknak is a lehetőséget, hogy eljátsszák a szerepet. De alapból is vannak ellenvetései a Harry Potter-sorozat feltámasztásával kapcsolatban, amit a következő poénkodással vázolt.

Vannak dolgok, amiket jobb békén hagyni. Mert persze, megvan rá az esély, hogy megcsináljuk ugyanazt, amit a Az ébredő erő is véghez vitt az eredeti Star Wars-trilógiával, de lehet, hogy úgy járunk, mint a Baljós árnyak.

Daniel Radcliffe-t az Imperium című filmben lehet majd bőrfejű náciként viszontlátni, aztán meg egy Jungle című filmben, ami Yossi Ghinsberg feljegyzései alapján készült egy félresikerült amazonasi kirándulás során. Amúgy egy forgatókönyvön is dolgozik, és egy nap talán eljut addig, hogy meg is rendezhesse saját filmjét. 

Ha ő lehetne a szegény ember Martin McDonagh-je (A hét pszichopata és a Si-cu és az Erőszakik rendezője), akkor már boldog lenne.

Ezt ő maga mondta.

Hollywood Riporter