Zayn Malik a brit tehetségkutatóból, na meg a One Directionből megismert, és még mindig csak 23 éves fiú/férfi/énekes/producer/könyvíró/showman/businessman egyre izgalmasabb hírekkel szolgál, például a legutóbbi az, hogy

önéletrajzi könyvet ír.

Mind a 23 életévéről. Itt megnézheti a borítót, és elő is rendelheti. Elmondása szerint mindent megtudhatnak róla, a gyerekkoráról, a fiúbandás évekről, sőt, eddig soha nem látott fotók is kerülnek bele - a rajongóknak tehát igazi aranybánya lesz. Az excsajairól is mesél majd a könyvben, van mitől félniük - ő mondta.

Ezen kívül dolgozik egy sorozaton is, ami egy "képzeletbeli" fiúbandáról szól majd. Ennek persze Simon Cowell, az isten, aki feltalálta a One Directiont, és az X-faktor válogatón megtalált jóképű gyerekekből egy csapat tinilány-mágnest kreált, nem örül. Mert hát nem lát belőle pénzt. Túl sokszor nyilatkozgatta mindenkinek az elmúlt időszakban, hogy "remélem majd eszébe jutok", meg "rám számíthat a produkció elkészítésében". Zayn Malik hallgat. 

Ja és egy zenei stúdióból is látták elosonni a napokban, rövid időn belül jön a második nagylemez.

Tehát egy modernkori polihisztor lett Zayn Malikból, aki - ha hihetünk neki - hamarosan egy év alatt akkora életművet tesz le az asztalra, ami másnak 20 évbe telik. Amúgy a brit titán manapság így néz ki: