Ez nem jelenti azt, hogy nem aggódik érte, de George Clooney-nak kifejezetten imponál, hogy a felesége, Amal Clooney sikeres ügyvéd. Legutóbb egy jazidi nő ügyét vállalta el, akit az Emberi Jogok Európai Bíróságán véd. A 23 éves Nadia Muradot az ISIS egyik katonai vezetőjének adtak el szexrabszolgának. 

Amal Clooney az NBC News-nak mondta el, hogy természetesen megbeszélték a férjével, hogy egy ilyen komoly ügyet vállal el, és ez milyen kockázattal járhat. Azt is hozzátette, hogy a színész is találkozott Nadia Murattal, és azonnal megértette, miért akarja a felesége képviselni a nőt. 

Nem tudok ennál rosszabbat elképzelni, amit egy ember tehet a másikkal. Éppen csak találkoztam vele, és azt gondoltam, hogy emellett nem sétálhatok el... Csodálatos, amit csinál. 

George Clooney lehet, hogy félti a feleségét, de kiáll mellette, ráadásul kifejezetten tetszik neki, hogy egy ilyen határozott nőt vett el. 

Nagyon büszke vagyok, amikor látom őt beszélni az Emberi Jogok Európai Bíróságán Strasbourgban a talárjában. Nagyon lenyűgöző.

– mondta korábban az Eonline-nak. 

Amal Cloones ügyéről részletesen itt olvashat.