Vasárnap este tartották a 68. Emmy-gálát, A legérdekesebb és legfurcsább történéseket már végigvettük, ahogy a Trónok harca sikereit is (az idei 3 díjjal együtt már a 38-nál tart a sorozat), most a legszebb nők ideje érkezett el, szavazza meg, hogy ki nyerte ezt a kategóriát. Nyolc nő, egy kérdés. De csak a végén. 

Emily Ratajkowski

Meglepetésünkre a modell/színésznő kivételesen több anyagot húzott magára a szokottnál. A ruháját tervezte, és Ratajkowskit kísérte Zac Posen. 

Sarah Paulson

A 41 éves színésznő az O. J. Simsponsról sorozatban nyújtott alakításáért kapott szobrot. Marcia Clarke ügyészt játszotta, akit a beszédében is megemlített. 

Sophie Turner

Ugye, hogy majdnem nem ismerte fel Sansa Starkot? Pedig Sophie Turner csak befestette szőkére a haját, más változás nem történt. Ugyanaz a Sansa, aki volt. 

Pryanka Chopra

Choprát itthon leginkább a Quantico című sorozatból ismerhetjük. A hétvégi Emmyre vörösben ment, és állítólag jót flörtölt a nemrég szakított Tom Hiddlestonnal. Ketten adták át az egyik díjat,  kézfogás még nem jelent semmi biztosat, de elvileg flört is volt. Mindeközben Hiddleston és Swift jóban maradtak

Kristen Bell

Egy korábbi Emmys posztunkban már dicsértük a 36 éves színésznőt, rendben van itt minden. Ja, és Bell elárulta, hogy egy 4 dolláros parfümöt viselt, de illatos volt. 

Michelle Dockery

Ha annyit mondunk, hogy Downton Abbey, akkor rögtön tudja, kit lát a képen. Lady Mary Crawley. 

Emilia Clarke

Szuper formában van. Kész.  

Gwendoline Christie

A Trónok harcából hárman is bekerültek a szavazásba, ez nem lehet véletlen. 

Kattinston még a galériánkra, aztán szavazzon!

Ki volt a legszebb?