Angelina Jolie hétfőn adta be a válókeresetet kibékíthetetlen ellentétekre hivatkozva, írja a TMZ. A lap úgy tudja, hogy a pár a nevelési módszerei annyira különböztek, hogy a színésznő a válás mellett döntött. 

Jolie kérvényezte a hat gyerekük felügyeleti jogát, Brad Pitt csak látogathatná őket. Egy forrás szerint Angelina Jolie nem tudta elfogadni, ahogyan Pitt neveli a gyerekeiket. Nem egy harmadik személy miatt szakítottak.

A pár 10 éve van együtt, és 2014 augusztusában, franciaországi birtokukon házasodtak össze. Hat gyereket nevelnek közösen. Zahara, Maddox és Pax Thien Jolie Pittet örökbe fogadták, született egy ikerpárjuk, Vivienne Marcheline és Knox Léon, valamint még egy lányuk Shiloh Joli-Pitt. 

Angelina Jolie és Brad Pitt még a Mr. & Mrs. Smith forgatásán jöttek össze. Sokáig titkolták a kapcsolatukat, hiszen Pitt még Anistonnal élt együtt. A pár 5 évnyi házasság után elvált. Pitték sokáig nem házasodtak össze, csak két éve döntöttek a papír mellett. 2015-ben forgatták második közös filmjüket, amiben egy olyan házaspárt alakítottak, akik próbálják megmenteni a kapcsolatukat.