Jim Carrey volt barátnője, Cathriona White 2015 őszén követett el öngyilkosságot. Most előkerült a nő egykori férje, Mark Burton, aki azzal vádolja a színészt, hogy a nő tőle kapta az orvosi felügyelet nélkül, illegálisan szerzett gyógyszereket.

Burton beperelte Carrey-t, aki állítása szerint Arthur King álnéven szerezte be a gyógyszereket, hogy azokat aztán odaadja White-nak. Mark Burton vádja szerint Jim Carrey tehet arról, hogy Cathriona White meghalt.

A színészt gyakorlatilag halált okozó gondatlan veszélyeztetéssel vádolja.

Jim Carrey ügyvédje, Marty Singer azt állítja, ügyfele nem adott White-nak gyógyszereket, azokat maga White lopta el Carrey-től.

Az ügyben Carrey is megszólalt:

Vannak helyzetek az életben, amikor ki kell állnod magadért, és megvédeni a becsületed a gonosszal szemben. Nem tűröm ezt a szívtelen kísérletet, amivel ki akarnak zsákmányolni engem és azt a nőt, akit szerettem. Catnek már bőven azelőtt is voltak problémái, hogy megismertem volna, arról, ami vele történt, senki nem tehet. Remélem, hogy a közeljövőben már nem akarják kihasználni azt, ami vele történt, és hagyják őt békében nyugodni.

Carrey ügyvédje egyébként azt is hozzátette, hogy Cathriona White és Mark Burton csak azért házasodtak össze, hogy a nőt ne toloncolják vissza Írországba, házasságuk alatt ők ketten sosem éltek együtt. Az ügyvéd szerint Mark Burton egyszerűen csak pénzt akar szerezni.

(forrás: E! Online / TMZ)

Ha ön is úgy érzi, segítségre lenne szüksége, hívja a krízishelyzetben lévőknek rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123, vagy 06 80 820 111 telefonszámot! Kérjük, olvassa el ezt az oldalt, online segítséget itt kaphat. Amennyiben másért aggódik, ezt az oldalt ajánljuk figyelmébe.