A TMZ értesülései szerint Brad Pitt ellen nyomozást indított a Los Angeles-i rendőrség gyerekbántalmazás gyanúja miatt.  

A lap úgy tudja, hogy az vezetett a váláshoz, hogy a színész a gyerekeit fizikailag és lelkileg is rendszeresen bántalmazta. 

Update: A Los Angeles-i rendőrség a US Weekly kérdésére közölte, hogy a korábbi hírekkel szemben nem kaptak bejelentést gyermekbántalmazásról, így Brad Pitt ellen semmiféle nyomozás nem indult.

Update2: A legfrissebb hírek szerint az ügyben az FBI nyomoz.

Egy hozzájuk közel álló forrás szerint múlthét szerdán a család együtt utazott egy privát repülőgépen, a színész pedig nagyon csúnyán berúgott.

Állítólag hisztérikusan kezdett viselkedni, üvöltözött és erőszakoskodott a gyerekeivel.

A gép nagyjából este 8 óra körül szállhatott le, és egy szemtanú szerint Pitt még ott is folytatta a toporzékolást, ráadásul egy üzemanyag-szállító teherautóval szeretett volna távozni a helyszínről.

A forrás szerint ez volt  az utolsó csepp a pohárban, ami miatt Angelina Jolie másnap elköltözött, majd pár nappal később beadta a válókeresetet.

Állítólag valaki a helyszínen nézte végig az eseményeket, és azonnal bejelentést tett a Los Angeles-i Gyerek- és Családsegítő Szolgálatnál.

Az ügy tehát folyamatban van. Egyébként ez mindenkinél így lenne, ugyanis Los Angelesben rutineljárásként kezelik, amikor valaki gyerekbántalmazást jelent be a rendőrségen. Pontos részleteket azonban egyelőre senki sem tud.

Egy Brad Pitthez közel álló ismerős azt mondta a lapnak, hogy a színész sosem tett ilyet a gyerekeivel, és szomorúnak tartja, hogy az emberek ilyen könnyen részt vesznek abban, hogy Pittet rossz színben tüntessék fel. 

Forrás: TMZ