A Tmz értesülései szerint minden jel arra utal, hogy Thaddeus Farrow öngyilkosságot követett el. Mia Farrow színésznő örökbefogadott fiára kerekesszékében találtak rá a rendőrök, miután lelőtte magát. A rendőrök értesítették a mentőket, de életét már nem tudták megmenteni: kórházba szállítása után meghalt.

Farrow egy kalkuttai árvaházban, 1994-ben talált rá a fiúra, onnan fogadta örökbe. A színésznő eleinte tartott attól, mit szól majd a környezete az indiai fiúhoz, de hamar elfogadták Thaddeust. 

A fiú néhány éve egy magazinnak még arról mesélt, hogy autószerelőként dolgozik, és rendőr szeretne lenni, hogy megvédhesse az embereket.

Farrow örökbe fogadott gyermekei közül Thaddeuson kívül már kettőt elveszített: Tam Farrow-t, aki 19 évesen hunyt el, 2000-ben hosszú betegség után, nyolc évvel később pedig Lark Prevint

A rendőrség egyelőre annyit közölt, hogy Thaddeus halálában az idegenkezűség kizárható.

Ha ön is úgy érzi, segítségre lenne szüksége, hívja a krízishelyzetben lévőknek rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123, vagy 06 80 820 111 telefonszámot! Kérjük, olvassa el ezt az oldalt, online segítséget itt kaphat. Amennyiben másért aggódik, ezt az oldalt ajánljuk figyelmébe.