Persze csak félig meztelenül, így legalább hagyott némi teret a képzeletnek is. Ezzel szemben a ki tudja, miből készült fogékszere már majdnem eltereli a figyelmet arról, hogy ez a fotó valójában az elnökjelölt, Hillary Clinton támogatásáért készült. 

Hosszú Katinka azonban inkább azt mutatta meg a világnak, mennyit változott az elmúlt négy olimpiája óta. 

Ön el tudott volna képzelni olyan élethelyzetet, amelyben Sylvester Stallone és Tony Blair Kate Hudsont emelgeti két tornász közbenjárásával? Hát, pedig ez is megtörtént, csupán annyi kellett hozzá, hogy mindannyian elmenjenek a Cirque du Soleil Los Angeles-i vacsorapartyjára. Íme az eredmény: 

Manapság nagy divat lett viccesnek tűnő mozdulatsorokat készíteni Instagramon: most Heidi Klum lépett be a klubba, egy szikla előtt örül az esőnek, és bikiniben ugrabugrál végtelenítve.

Nicole Scherzinger a világ legbonyolultabb pozitúrájában is képes bowlingozni. Vagy ez egy ritka jól elkapott pillanat! 

Reese Witherspoon családilag ünnepelte meg kisfia, Tennessee 4. szülinapját, aki minden bizonnyal csak azért nem néz ki tökéletesen ugyanúgy, mint anyukája, mert fiú. 

Gigi Hadid spontán örülős-romantikus-boldog képet készített, amelyhez három pálmafát írt csupán komment gyanánt, vagyis higgyen mindenki azt, amit akar. Vagy csak annyit, hogy pálmafa.