Lady Gaga még nem érzi úgy, hogy ősz lenne: így, meg így, meg így öltözik fel, már félünk, hogy megfázik. Szerencsére ma nem a ruhájáról kell beszélnünk, hanem a tegnap esti alakításáról: az American Horror Story most futó évadában ismét egy elég furcsa új karaktert hoz, ha kattint az egész sztorit megismerheti. Úgy tűnik a színészkedés is bejön a Golden Globe díjas énekesnőnek, illetve a rendezőknek is alakítása, ez már Gaga második évada a sorozatban. Bár sok ruha itt sincs rajta.

Az ősz más miatt is fontos Lady Gaga szempontjából: az Artpop című legutóbbi önálló, és a Tony Benettel közös Cheek to Cheek albumai után idén ismét új lemeze jelenik meg. Most már a dalok címe is napvilágot látott, mely hordoz magában pár érdekességet: Perfect Illusions - mint tökéletes illúziók, Million Reasons - mint millió okok, az énekesnőnél szokásos dalcím kombinációk a kétszavas szerkezetükkel. Azonban, hogy mit rejt majd az

A-Yo, John Wayne, Joanne

az csak október 21-én derül ki. Addig pedig élvezzük a Perfect Illusiont, Lady Gaga így tesz, teljesen fel van dobva attól, hogy zenéjét ismét játsszák a rádiók: