Shannen Doherty elfogadta a mostanában divatos kihívást, amely szerint meg kell osztanod egy képet a házastársaddal, akit szeretsz. A színésznő így tett, közben pedig azt is megmutatta, hogy a mellrákjára kapott kezelést követően elkezdett nőni a haja. Posztjában azt is leírja, hogy nem csak a betegségével, hanem a jó dolgokkal is szeretnének foglalkozni. 

ShannenDoherty (@theshando) által közzétett fénykép

Ha eddig nem tudta volna, Jamie Olivernek is van Instagram-fiókja. Kedvcsinálónak tekintse meg ezt a gasztronómiai csodát:

Lady Gaga a gitározásra hajlamos embereket buzdítja, hogy akkor se hagyják abba a zenélést, ha már nagyon fáj.

Till Attila megmutatta, mi történik a Sztárban sztár díszletei mögött. Így könnyedén megtekinthető, mekkora hassal rendelkezik a várandós Liptai Claudia.

Mihalik Enikőt látta már úgy egyszerűen, smink nélkül, szemüvegben, KUTYÁVAL? Ha mindez együtt eddig hiányzott, akkor most íme:

Viszont Emily Ratajkowski is a természetes megjelenést választotta ma, megmutatta, hogy fest reggel. Semmi különös, pont, mint mindenki más. (Vagy nem?)

Hugh Jackman boldog második évfordulót kívánt George Clooneynak és feleségének, Amal Clooneynak. Neki köszönhetően két, világraszólóan szép férfit tekinthetünk meg egyetlen képen.