tk3s xposure 16092016 xpusdlmz 0101

Kim Kardashiant megkötözték és a fürdőszobába zárták

2016.10.03. 15:45

Október 2-án fegyveresek támadtak a híres realitycelebre. Kim Kardashiannek szóvivője az alábbi nyilatkozatot tette:

Kim Kardashian Westet tegnap este két férfi tartotta fel párizsi hotelszobájában, akik teljesen felfegyverkezett rendőrnek öltöztek és maszkot is viseltek. Lelkileg nagyon megrázta az eset, de fizikai bántódása nem esett.

Azt eddig is lehetett tudni, hogy "csak" rablás történt, de most derültek ki részletek az esettel kapcsolatban. A párizsi rendőrség szerint nem is két elkövetőről van szó, hanem ötről. Amíg a rendőröknek öltözött fegyveresek Kim Kardashiant megkötözték és a fürdőszobába zárták, majd 

6 millió eurónak megfelelő ékszert és egy 4 millió eurós gyűrűt vittek el.

Az eset hajnali 2:30 körül történt. Kanye West, amint tudomást szerzett az esetről, abbahagyta koncertjét, majd magángéppel New Yorkból Párizsba repült. Viszont lehet, hogy így pont elkerülték egymást feleségével, aki szintén magángépbe pattant és elhagyta az országot.

A történtekkel kapcsolatban több híresség is részvétet nyilvánított Kim Kardashiannel. James Corden az alábbit írta:

Az emberek viccet csinálnak Kim Kardashianből, de a ma történtek bebizonyították, hogy ő egy anyuka, egy feleség, egy barát.  

Szóval, legyetek kedvesek vagy fogjátok be!

Chrissy Teigen is kinyilvánította véleményét. Tudja, hogy miként működnek a dolgok, hogy a hírességeket alapból utálni kell, hogy pár lájkért simán mémet csinálnak a holttestükről készült képekből. Azzal is tisztában van, hogy a celebek semmivel se különlegesebbek másoknál, de az empátia nekik is kijár, mint alapvetően mindenkinek.

A történtek óta kim Kardashian sem Twitteren, sem Snapchaten, sem Instagramon, semmilyen közösségi oldalon nem jelentkezett. 

US Magazine, Just Jared, BBC