Nem csak a Kardashian család, hanem a párizsi rendőrség szerint is, valaki súghatott azoknak a rendőrnek öltözött, fegyveres támadóknak, akik október 2-án párizsi apartmanjában rabolták ki Kim Kardashiant. Amíg az öt fegyveres Kardashiant megkötözte és a fürdőszobába zárta, 

6 millió eurónak megfelelő ékszert és egy 4 millió eurós gyűrűt vitt el szállásáról.

A TMZ belső forrásokra hivatkozva arról ír, hogy a celebnő barátai nem sokkal a támadás előtt távoztak a luxusapartmanból, így Kardashian egyedül maradt. Testőre, Pascal Duvier ugyanis testvéreire, Kourtney és Kendall Jennerre vigyázott, akik éppen egy közeli éjszakai bárban buliztak.

Kardashianék viszont abban teljesen biztosak, hogy a rabláshoz semmi köze a testőrnek. Ha viszont a rablóknak valóban súgott valaki, a rendőrségnek sok dolga lesz. A lap szerint ugyanis a Párizsi divathét miatt sokan tudhattak Kim Kardashian menetrendjéről. A divat szakújságírók ennél viszont valamivel szkeptikusabbak: az egyik újságíró korábban azt írta, hogy a celeb valószínűleg be volt rúgva a L’Oreal parti után, és hagyta, hogy a támadók bejussanak a hotelszobájába.

A hatóságok többek között ellenőrizni fogják azoknak a híváslistáját, akik a rablás idején az apartman épületében, illetve annak közvetlen közelében tartózkodtak.

Közben Kim Kardashian egyébként már hazatért New Yorkba, ahol óriási felhajtás fogadta. Szóvivője azt mondta, hogy bár a celeb fizikailag sértetlen maradt, de lelkileg nagyon megviselték a történtek.