• A Borstól érkezett a hét egyik legfontosabb híre: Pumped Gabo lesz az új Győzike. A Nyerő Páros szereplője és barátnője ugyanis állítólag a jövőben sokat fog majd együtt szerepelni az RTL Klubon, ahogy eleve szerették volna. A lapnak nyilatkozó informátor annyit elárult, hogy egy valóságshowról lesz szó. Gaboék azonban ezt nem tudták megerősíteni, mert lapzártáig nem vették fel a telefonjukat. Mi is megkeressük őket.
  • Szerencsére azon sem többet gondolkodni, hogy kinek a kocsiját törte fel egy tolvaj Dióspuszta egyik tanyáján, mert a Bors kiderítette, hogy maga Demjén Rózsi volt az áldozat. Ellopták tőle a GPS-t és némi készpénzt. Ettől függetlenül odatalál majd a fellépésekre, és nagyon készül rájuk. 
  • Valamiért lázban tartja a napilapokat az a kérdés, hogy mi van, ha Liptai Claudia elmegy szülési szabadságra, és a Sztárban sztár – amelyben zsűritag – akkor még tart. Ne éljenek kétségek között: el fog menni szülési szabadságra. A Blikk úgy tudja, ebben az esetben Ábel Anita veszi át a helyét, de megintcsak állítólag Várkonyi Andrea és Jakupcsek Gabriella neve is felmerült, de nem ők lettek a befutók.
  • Pataky Attila pedig még a koncertturnéja közben sem feledkezik meg az ufókról. A Blikknek elárulta, hogy ma honnan várja őket. 

Bármilyen irányból, messzeségből és dimenzióból jöhetnek, régóta gyanakodtam, hogy a mindössze 4,3 fényévre lévő Alfa Centaurin is biztosan jelen vannak.

Azért ne feledkezzünk meg arról sem, hogy az Edda Művek október végén piacra dob egy könyvet, MI vagyunk a rock címmel. Ebben 42 év titkai olvashatók, kíváncsian várjuk!