Az amerikai komikus-színész, televíziós személyiség Chelsea Handler „kés alá feküdt”, és amíg másoknak ez általában balul sül el, neki kifejezetten szerencsésen alakult az arcjavítás.

A "kés alá feküdt" azért került idézőjelbe, mert valójában egy új eljárást próbált ki a ráncok és bőrsérülések ellen, ami kés, implantátum és injekciók helyett lézerrel dolgozik, itt láthatja, hogyan. Az Instagramra feltöltött képe egyetlen kezelés eredményét mutatja be (általában 2-3 alkalmat javasolnak):

A lézeres kezelés gyors gyógyulási idővel dolgozik, és belülről fiatalítja a bőrt, javítva a sérült szöveteket. A kezelés után 2 napig a bőr kipirosodik, felduzzadhat, sokaknál sebes is lehet (mint ahogy Handler képén is látszik). Arról sajnos nem találtunk tapasztalatot, vagy videót, hogy ez évek múltán is megtartja-e hatását, de az azonnali javulás láthatóan garantált.

Egy ilyen kezelés 1125 dollárba kerül, magyar forintra átszámolva ez 315 ezer forint környékén mozog, míg egy teljeskörű plasztikai arcfiatalítás manapság 500 ezer forintnál kezdődik itthon.

A művésznő saját talk showt vezet Chelsea néven a Netflixen, és ahogy a kép alá is leírta, két forgatás között simán belefért egy ilyen kezelés, míg egy műtét utáni gyógyulás több időt vett volna igénybe.

Döntsön ön! Mit szól a kezeléshez?

via DailyMail