• Súlyos bűncselekménnyel vádolják Oszter Sándor Kossuth-díjas színművészt. A Blikk írta meg, hogy a Nemzeti Védelmi Szolgálat hivatali vesztegetés ügyében indított nyomozást, mert állítólag ügyvédek egy csoportja – Oszterrel összejátszva – kisebb vagyont csalt ki egy dúsgazdag vállalkozótól.
  • Reggeli cukiság frappuccino mellé:  így alszik el esténként Istenes Bence és Csobot Adél kisfia mesenézés közben.
  • A Best arról számol be, hogy egymásba szeretett Dobó Kata színésznő, és Zsidró Tamás sztárfodrász. A színésznő nemrég még úgy nyilatkozott, hogy nem vágyik férfire, munkája és kislánya kitölti minden idejét. Most azonban újra megtalálta az igazit. A színésznővel már felvettük a kapcsolatot, ha válaszát megkapjuk, posztunkat frissítjük!
  • Pitti Katalin operaénekesnő családjában szövevényes háború zajlik, amelyben van minden: öngyilkosság, depresszió, gyerekelhelyezési per, testi és lelki bántalmazás, szexuális molesztálás és rengeteg adósság. A Bors írta meg, hogy nagyon megromlott a viszony az énekesnő és lánya, Barbara között. A színésznő lánya „harminckét évesen esett teherbe, elmondása szerint párja abortuszra biztatta, de megtartotta a magzatot, mire a férfi közölte, akkor viszont elpereli tőle. Az apasági vizsgálatot követően a férfi egy ideig látogatta a kicsit, majd eltűnt, és a fiú négyéves koráig nem került elő. A gyógypedagógusként dolgozó anya akkoriban nagyot hibázott. Barátját baleset érte, míg ő éjszakára otthon hagyta hétéves fiát, hogy a kórházba rohanjon. A síró kisfiút a szomszédok hozták ki a lakásból”. A komoly lelki terhek miatt Barbara később öngyilkosságot kísérelt meg, majd gondnokság alá került, így az apa kapta meg a fiú felügyeleti jogát. Pitti Katalin lánya most azért küzd, hogy több időt tölthessen a fiával.

Ha ön is úgy érzi, segítségre lenne szüksége, hívja a krízishelyzetben lévőknek rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123, vagy 06 80 820 111 telefonszámot! Kérjük, olvassa el ezt az oldalt, online segítséget itt kaphat. Amennyiben másért aggódik, ezt az oldalt ajánljuk figyelmébe.