Annyira nem tragikus a helyzet, és minden bizonnyal Jennifer Aniston sem akarja tényleg eltenni láb alól a férjét, de esélyes, hogy tett erre utaló kijelentéseket, ennek pedig egyetlen oka van, mégpedig az, hogy Justin Therouxnak túl sok bőrkabátja van.

Ha még egy bőrkabátot veszek, a feleségem tuti, ki fog nyuvasztani.

A színész beszámolt a Yahoo Style-nak arról, hogy szeret csizmában, egy sima, szakadt pólóban és bőrdzsekiben járni, és hát, gyakorlatilag a fekete ruházat az ő védjegye. Elmondta azt is, hogy ez a stílus még 13 éves korában ragadt rá, amikor úgy érezte, hogy a punk-megjelenés fejezhetné ki legjobban az ő személyiségét. 

Még mindig van pólóm abból az időből. 

- mondta el, majd visszakanyarodott az eredeti témához, vagyis utalt arra, hogy miért lenne hajlandó megválni a theroux-style legfontosabb darabjától csakis a felesége kedvéért. Nem csak az élete miatt, ami folyamatosan kockán forog Jennifer Aniston ígérete miatt, hanem talán azért is, amit még a nagypapája tanított neki:

Nagyapám minden nap leírta a naplójába, hogy jobban szereti a nagymamámat, mint valaha. Ez egy afféle meditáció volt számára, ami segített neki több mint 50 évet eltöltenie a házasságban , és talán ezért is értékelte az egészet annyira. Szerintem ez nagyon megható. 

- tette hozzá.

Forrás: Us Magazine