Megnyílnak az X-Akták, ha Hillary Clinton nyeri a novemberi amerikai elnökválasztást és titkos dokumentumokat is nyilvánosságra hozhatnak majd a földönkívüliek létezéséről.

És ki tudja mi történik még a világgal!

Hogy mindezt honnan tudjuk? Valaki feltörte John Podesta (Hillary Clinton kampányfőnökének) postafiókját. A WikiLeaks pedig néhány nap alatt több ezer titkos e-mailt szivárogtatott ki. A Gizmodo azonnal felfigyelt két levélre, amit a kampányfőnök Tom DeLonge-tól, a Blink 182 zenekar korábbi frontemberétől kapott. 

Mindketten az ufókkal cimborálnak

A Blink 182 zenekar egyik alapító tagját mindig foglalkoztatta a földönkívüli élet. Ebből nem is csinált titkot. Néhány korábbi interjúban határozottan állította, hogy olyan információk birtokában van, amiket nem sokan tudnak. Sőt, annyira beleásta magát a témába, hogy az nemzetbiztonsági szinteket súrol.

John Podesta ugyan a nyilvánosság előtt mindig nagyon óvatosan fogalmazott, de róla is tudni lehet, hogy érdekli a téma. Korábbi hírek szerint Tom Delonge már régen azon kevesek közé tartozik, akiknek sikerült a demokrata politikus közelébe férkőzni. Állítólag együtt munkálkodnak azon, hogy az ufóészleléseket nyilvánosságra hozzák. 

2 órát kért tőle

Az egyik e-mailből például kiderül, hogy a zenész sürgeti a kampányfőnököt, hogy találkozzanak, hiszen mindkettőjük számára fontos az ügy, szeretné vele megosztani a kutatásait. Egy másik levélből pedig megtudhatjuk, hogy állítólag közösen készítettek egy dokumentumfilmet, amiben az énekes részletesen beszámol a földönkívüliek létezésének bizonyítékairól. 

Úgy tűnik, Hillary Clintont egy cseppet sem aggasztja ez a kérdés. Korábban több műsorban is elmondta, hogy ő maga is támogatja, hogy kiderüljön, léteznek-e földönkívüliek. Ha DeLonge erőfeszítései sikeresek lesznek, akkor Clinton és Podesta hősökké válnak a fiatal szavazók körében. Ez bizonyára segíti őt az elnökválasztás során. (Sok más egyéb mellett.)