Alig több mint egy hónappal azután, hogy Hajdú Péter a TV2 helyett az ATV-n vezeti tovább a Frizbit, felesége, Sarka Kata a TV2-csoport egyik csatornáján, a FEM3-on kapott műsort. Az Élet+Forma első adására vasárnapig még várni kell, de azért túl sok meglepetésre nem számítunk. 

Sarka tavaly június óta vezeti a LifeNetwork Ez Zsír magazinját, amit még Takács Nórától vett át. Sok minden az új műsorban sem változhat a cím alapján, Sarka Kata valószínűleg marad a témájánál, az egészségnél.

2015. április 26-a óta már az egész ország tudhatja, hogy mennyire ért a testépítéshez, harmadik lett egy fitneszversenyen.

A Fitbalance után kicsit visszavett a tempóból, de a Facebookja alapján még mindig rengeteg bölcsesség és jó tanács maradt benne, ami csak a követőire vár. De mindenekelőtt nézzen vissza egy szintén FEM3-as vendégszereplést, amiben popsitippeket illusztrál. 

Sarka Kata, ha éppen nem életmódmagazint vezet, azzal a már több mint 200 ezres rajongótáborral foglalkozik, ami Facebookon gyűlt össze. A családi fotók és ijesztően sok Ripost link mellett néha egy-két bölcsességet is kirak. 

Ami a virágoknak a napfény, az az embereknek a mosoly. Igaz, apróságról van szó; ám az életünk ösvénye mentén elszórt mosolyok értéke felbecsülhetetlen.

De főleg az egészség kerül a középpontba, amit a LifeNetworkön még szuper magassarkúkban szoktunk meg, de talán a FEM3-on is marad a stílus.

Top 5 tippválogatásunk Sarka Facebookjáról

  1. A kora reggeli mozgásnak számtalan előnye van, én most indulok futni!
  2. Arról ritkán esik szó, hogy mennyire fontos a megfelelő cipő kiválasztása sportoláshoz! Érdemes foglalkozni vele!
  3. Sajnos vannak olyan "light" és "diet" élelmiszerek, amiket nem érdemes fogyasztani, ha súlyvesztés a cél! Erre figyeljetek oda!
  4. A 30 fokos hőségben nem igazán jutnak eszünkbe az egyre hosszabbra nyúló őszi esték, de az alma és a fahéj kombinációja hamarosan aktuális lesz! Én imádom!
  5. A nyár beköszöntével testünk folyadékigénye is megnő! Ha unod a vizet, nyugodtan ízesítheted gyümölccsel, fűszerekkel! (nem aktuális, de lesz még nyár)

Fogadja meg a fentieket!

Betartja Sarka Kata tanácsait?