Wentworth Miller színész, akit főleg A szökés című filmsorozat főszereplőjeként ismerhetnek, újra üzent az LMBTQ közösségnek, hogy biztassa őket: mindenkit vár a szerelem, csak hinni kell benne! - számolt be a usmagazine.com

A színész 2013 augusztusában vállalta fel homoszexualitását, amikor az oroszországi homofób törvények elleni tiltakozásul lemondta részvételét a Szentpétervári Filmfesztiválon. Azóta többször őszintén beszélt arról, milyen sok nehézségen ment keresztül. Sokáig depressziós volt és még az öngyilkosságot is fontolgatta.

Miller most azoknak próbál segíteni, akik nem merik felvállalni másságukat vagy nagyon el vannak keseredve amiatt, hogy nem találják az igazit. 

Eljön a nap, amikor megtaláljuk önmagunkat. Bízni kell benne, hogy eljön valaki, aki elfogad olyannak, amilyen vagy. Addig saját magadnak kell a legjobb barátodnak lenni. A lecke azzal kezdődik, hogy szeresd önmagad. De ezt nem tanítják az iskolában.

- tanácsolja a színész.

@dominicpurcell *

@wentworthmilleractorwriter által közzétett fénykép,

Ha ön is úgy érzi, segítségre lenne szüksége, hívja a krízishelyzetben lévőknek rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123, vagy 06 80 820 111 telefonszámot! Kérjük, olvassa el ezt az oldalt, online segítséget itt kaphat. Amennyiben másért aggódik, ezt az oldalt ajánljuk figyelmébe.