Liptai a héten beszélt arról, hogy bármelyik pillanatban szülhet, így nem is volt akkora meglepetés, hogy a Sztárban sztár vasárnapi adásában már nem jelent meg, Ábel Anita ült a helyére. A nézőknek azért üzent, elmondta, hogy nem volt egyszerű döntés, de a gyerek szólt, hogy ideje a fotelből tévézni a munka helyett. A TV2 sajtóosztálya még annyit tett hozzá a Velvetnek, hogy a műsorvezető tegnap döntött úgy, hogy nem tud ennyit a stúdióban lenni.

Majkáék a Liptait helyettesítő Ábelt jól fogadták, egy pillanat alatt felvette az oltogatós tempót. 

Ha valakivel lehet a Liptai Claudiát pótolni, az az Ábel Anita. 

– mondta Majka, aztán Nagy Adri produkciója után csak annyit tett hozzá, hogy a Fenyő Mikit utánozó énekesnő nagyjából úgy néz ki, mint  Ábel Anita, miután nagyon megverték

Bereczki Zoltán és Majka azért megemlékeztek Liptai Claudiáról, filctollal varratták fel a mellkasukra, hogy Clau. Hajós András kimaradt a buliból, de neki is felkerült egy szó a szíve felé. Csak annyi, hogy 

Sándor.

Hajós nem kommentálta a feliratot, de nyilván Friderikusz Sándorra gondolt, aki a héten az Indexnek nyilatkozta, hogy mi a véleménye a műsorvezetőről, amiért maradt a csatornánál. Hajós András Facebookon reagált az interjúra, amiben leírta, hogy ő nem egy távkapcsolóval irányítható forradalmár, Friderikusz hívta volna inkább fel. 

Most hogy kiveséztük, kivel mi történt a héten, ki szül a Sztárban sztárban, kit bosszantottak fel, jó lenne a műsorról is beszélni egy kicsit. 

A Sztárban sztár egyik titka, hogy a zsűritagok és Till Attila remekül elszórakoznak egymással, folyamatosan megy az adok-kapok, ami kifejezetten jót tesz a műsornak, egy-egy béna produkció után főleg. Ábel Anita felvette Liptai fonalát, nem különbözik olyan sokban a két műsorvezető stílusa. A hangulat még mindig szórakoztató, még akkor is, ha nem repül olyan gyorsan az a több mint két órás adásidő. 

A másik dicséret a maszkmestereké. Nem azon röhög a néző, hogy Radics Gigi hogyan nyávog Sean Kingston hangján, hanem hogy felvett magára úgy 50 kilónyi szivacsot, és a hosszú haját is begyömöszölték pár miliméternyi afro alá.

A video posted by Gigi Radics (@gigiradics) on

Vásáry André is tökéletes Honthy Hannaként. Az csak a ráadás, hogy a hangszínét az operettre találták ki. Kocsis Tibor George Michael-alakításával pedig csak annyi volt a gond, hogy Kocsis végig egy B-kategóriás chippendale-re emlékeztetett, aki rendőrnek öltözve kopogtat egy kínos lánybúcsún, hogy hallotta, itt van pár lány, akit meg kéne motozni. 

Jövő héten még kevesebben lesznek, hiszen Radics Gigi esett ki, nem volt elég Sean Kingston és a koszos diszkócountry sem a Cotton Eye Joe-val.