• A Blikk mai számából kiderül, hogy hová tűnt a TV2 egykori riporter, Vujity Tvrtko. Az újságíró már hosszú ideje nem szerepelt nyilvánosság előtt, a lap azonban kiderítette, hogy titokban az Egyesült Államokba, pontosabban Washingtonba távozott fiaival. Amióta Vujity Tvrtko februárban távozott a TV2-től, rengeteg találgatás látott napvilágot arról, hol folytatja riporteri karrierjét. Az Indexnek is beszélt erről ebben az interjúban, de azt nem lehetett tudni, hogy pontosan hova utazott. Most már biztossá vált, hogy Tvrtko Amerikában él, gyermekei ott járnak iskolába, az egyik fiának neve már egy iskolai kosárcsapat játékos listáján is szerepel.
  • A Bors írta meg, hogy Csobot Adél párjával, Istenes Bencével és a kisfiukkal jövőre elhagyják az országot, de a rajongókat nem: az énekesnő továbbra is vállal itthon fellépéseket. A Való Világból is ismert műsorvezető, Istenes Bence nemrég bejelentette, hogy Németországban szeretne munkát vállalni, és természetesen a család is vele tart. Csobot Adél a Borsnak elmondta, hogy jelenleg boldog, kiegyensúlyozott és egyáltalán nem zavarja, hogy jelenleg még semmi sem biztos Németországba költözésükkel kapcsolatban. A jövőről így nyilatkozott az énekesnő:

Az is elképzelhető, hogy belevágok Németországban is a karrierépítésbe, de tehetségkutatóban már nem próbálkoznék. Viszont egyikünk sem szeretne semmit megszakítani az itthoni munkái közül, mindketten haza fogunk járni, ha szükség lesz ránk.