Azealia Banks amerikai rapper-énekesnő saját közösségi oldalán vádolta meg Russell Crowe színészt, hogy kidobta őt saját hotelszobájából.  

Az Oscar-díjas ausztrál színész múlt hétvégén egy Beverly Hills-i hotelben szállt meg. Szombat este úgy döntött, hogy meglepi barátait egy spontán házibulival a lakosztályában. A vendégek között volt a Wu-Tang Clan rappere, RZA is, aki magával vitte Azealia Banks énekesnőt. A fiatal rapper-énekesnő szerint viszont a parti egyáltalán nem sült el jól. Egy azóta már törölt, dühös Facebook-posztban Banks azzal vádolta az ausztrál színészt, hogy rasszista megjegyzéseket tett rá, sőt fojtogatta és meg is pofozta, majd egyszerűen kidobta a szállodai szobából.

A TMZ szerint viszont több szemtanú egyáltalán nem így emlékszik a történtekre. Állítólag az énekesnő fenyegette a színészt azzal, hogy egy törött borospohárral elvágja Crowe és még egy vendége torkát. Amikor Banks tényleg akcióba lépett, Crowe kipaterolta a szobából, majd azonnal értesítette a biztonsági őröket.

Az, hogy mi történt pontosan, még egyáltalán nem tisztázott. Mindenesetre az sokat elárul az ügyről, hogy a szemtanúk szerint az énekesnő nagyon zavarodottan viselkedett és maga RZA is azt nyilatkozta később, hogy Azealia Banks használta az N-betűs szót, és nem Russell Crowe.