A 90-es évek rappereinek átváltozására nemrég már rácsodálkozhatott, ezért épp itt az ideje, hogy megnézze azt is, mennyit változtak az utóbbi húsz évben a 90-es évek dance-, eurodance- és popénekesnői.

Szóval ha magától sosem keresett volna rá, hogy néz ki most Whigfield, vagy az Aqua énekesnője, már nem is kell, mert végre láthatja.

Sannie Carlson

Nem ismerős a név? És az alábbi arc sem? Pedig a 90-es években tuti, hogy szembejött párszor a videóklipje, vagy a posztere a Bravo magazinban.

A photo posted by Sannie Carlson (@sanniepop) on

Ki ő?

A dán származású, de Olaszországban élő Sannie Carlson a 90-es években Whigfield néven futott, de néha Naan néven is énekelt.

Jasmin Wagner

Jó, ez annyira talán nem nehéz, mint az előző, ha a képből nem is, a keresztnévből ki lehet találni, milyen néven futott a 90-es években.

Holi Festival #colours #holifestival #dance #sunshine

A photo posted by Jasmin Wagner (@jasminwagnerofficial) on

Ki ő?

Hát Blümchen! Angol nyelvterületeken egyébként Blossom néven lett ismert a német énekesnő. 1995-ben lett ismert a Herz an Herz című számmal, ami egyébként a Paso Doble dalának feldolgozása.

Judith Hildebrand

Kicsit más lett a haja, de azért nem olyan nehéz. Na?

Wünsche Euch einen schönen Montag Abend #tseven #judithhildebrandt

A photo posted by Judith Hildebrandt (@tseven90) on

Ki ő?

A T Seven név sem rémlik? De az már igen, hogy Mr President? Na hát ő az a rövidhajú, szőke lány, aki a tengerparton énekelte, hogy Coco Jambo. Az éneklést nem hagyta abba, de leginkább rádiós műsorvezetőként dolgozik.

Anita Doth

Jó ez a név tutira nem ismerős. Persze a most 44 éves énekesnő nem is így nézett ki a 90-es évek közepén.

Ki ő?

Anita Doth a 2 Unlimited énekesnője volt, illetve egészen pontosan a mai napig is, az, hisz a duó 2009-ben újra összeállt és a mai napig létezik. Valamiből muszáj megélni.

Annika Ljungberg

Hónapokig is találgathatna, akkor sem találná ki, hogy ki is volt ő a 90-es években, ezért inkább hagyja abba a szenvedést, és kattintson a legördülő menüre a megoldásért!

Ki ő?

A svéd Annika Ljungberg a Rednex énekesnője volt, és mivel az együttesnek igazán csak két ismert száma volt a 90-es években, nem véletlen, hogy nem rémlik a neve.

Lene Nystrøm Rasted

Egy svéd után pedig itt egy norvég énekesnő is. Felismeri?

For @berlingske by one of my favourite photografer @soeren_bidstrup *

A photo posted by Lene (@lenenystrom) on

Ki ő?

Persze, hogy az Aqua énekesnője, aki már 43 éves, és még mindig ugyanazt csinálja – énekesnő az Aquában.