Az Eonline kérdezte meg a főgonosz Regina George-ot, vagyis Rachel McAdamset, hogy bevállalna-e egy Bajos csajok-musicalt. És igen, a válasz önmagáért beszél. 

Persze. Mármint imádtam azt a filmet. Nagyon szeretem Tina Fey-t (a film forgatókönyírója - a szerz.), nagyon szeretem a lányokat. 

McAdams azt is elmondta, hogy mára Reginának tuti született volna pár gonosz babája. A héten nem ciki áttenni a rózsaszín szerdát csütörtökre vagy péntekre, megérdemli a stáb. Hátha tényleg musical lesz a vége. 

Egy kis kedvcsináló. 

Ha pedig kimaradt volna a filmtörténeti klasszikusból, röviden összefoglaljuk, hogy mit is kéne pótolnia. 

Cady (Lindsay Lohan) – nem Kate, nem Katie, nem Katy – most jött vissza Afrikából, ahol egy kedves és összetartó közösségben nőtt fel. De Amerika más, ott farkastörvények uralkodnak. Cady belecsöppent a tinik rémálmának kellős közepébe, a gimis életbe, amit a csinos, de rettentő gonosz lányok irányítanak. Azon belül is Regina George (Rachel McAdams), aki a gonoszok gonosza, azt se hagyja, hogy Cady a volt fiújával járjon. Ilyen világban élünk, ez a színtiszta valóság. De legalább ott vannak a szerdák, amikor a menő lányok mind rózsaszínt húznak. Kibúvó nincs!