horoszkóp
14547578 339726766378394 1300373439890063360 n

Nigella exférjének új nője lassan Nigellává változik

2016.10.22. 08:42

Az alakjáról és kajáiról ismert Nigella Lawson tíz évet töltött együtt exférjével, a műgyűjtő Charles Saatchival. A nagyon csúnya, bulvárt megjárt, viharos válás után másfél hónappal Saatchi már egy újabb nővel, Trinny Woodallal mutatkozott.

Woodall nem sokban hasonlított Lawsonra – egy vékonyka tévés divattanácsadó, aki bár elmúlt ötven, negyvennek is alig néz ki.

Egészen mostanáig, ugyanis a Daily Mail szerint Woodall elkezdett hasonlítani Nigella Lawsonra.

Trinny Woodall ajkai például egyik napról a másikra nagyobbak lettek, valahogy az arca is teltebbé vált, a haját pedig már nem egyenesen, hanem hullámosan hordja, mint aki a tévés szakácsnőre akar hasonlítani.

Csakhogy szegény Trinny Woodall átalakulása inkább bizarrnak nevezhető, nem pedig ámulatosnak.

Viszont úgy néz ki, Saatchinak mindez nincs ellenére, mert a jelek szerint ezek ketten már a továbbiakon gondolkodnak – a 73 éves műgyűjtő negyedszerre is megházasodhat. Woodallt pedig ezek szerint az sem zavarja, hogy évekkel ezelőtt előkerült pár fotó, amik szerint a férfi bántalmazta akkori feleségét, Nigella Lawsont.

Az új nőt egyébként Saatchi egyik volt felesége, Kay Saatchi mutatta be a műgyűjtőnek.

Kapcsolatukról azon túl, hogy a házasságot tervezik, csupán annyit tudni, hogy nem élnek együtt, ellenben Woodall minden éjszakát Saatchinál tölt, akivel általában tévét néznek – remélhetőleg Nigella valamelyik főzős műsorát.

Persze a teljes hasonlósághoz az kéne, hogy Woodall ne egy reggeli tévés műsort vezessen, hanem átnyergeljen valami nagyon eredetire, mondjuk a főzésre, és az ujjait nyalogassa csábosan a kamera előtt.

tumblr n0ujecAJiM1s4l50xo1 500.gif