GettyImages-528588358

Ő a világ egyik legirigyeltebb nője: Tom Hiddlestonnal volt szexjelenete

2016.10.24. 08:41

A The Night Manager című kémfilmsorozat a BBC-n futott idén tavasszal, Tom Hiddleston, Hugh Laurie és Elizabeth Debicki főszereplésével. Annyira sikeresen, hogy egyből két Emmy-díjat is kapott. De nem csak magát a sztorit adta a világnak a sorozat, hanem a

#hiddlesbum jelenséget is,

ami nem más volt, mint Tom Hiddleston fenekének megvillantása. Ugyanis volt egy jelenet, amiben a színész hátsója elég hosszan látszódott, és ettől felrobbant az internet, külön hashtag jött létre a közösségi médiában. 

Most egy talkshowban beszélt Elizabeth Debicki színésznő arról a bizonyos jelenetről, mert hogy épp őt szerette abban a jelenetben Hiddleston, ezért pedig rendkívül sok nő irigyli őt mind a mai napig. 

Mivel a sorozat jeleneteit össze-vissza forgatták, nem volt tisztában azzal, hogy melyik részbe kerül a hálószobás akció, így nagyon meglepődött, amikor elkezdett folyamatosan csörögni a telefonja, és az újságírók érdeklődtek, hogy mennyire volt forró a hangulat Hiddlestonnal.

Először nem tudta hova tenni, mi az a #hiddlesbum, aztán bepötyögte a keresőbe, és egyből megvilágosodott. Azonban szomorú híreket közölt, mert annyira nem élte bele magát, mint amennyire a képernyőn látszódott:

Valójában elég gyorsan forgattuk le... hatékonyan. Nem igazán figyeltem, hogy mit csinálunk, csak az arcát néztem.

További kapcsolatukról csak annyit mondott, hogy 

nagyon szeretném [folytatni a második évaddal], nagyon szerettem a forgatást. Mindenkit kedveltem a csapatból.

Hiddlestonra nem tért ki, csak Hugh Laurie-ra (akit Doktor House-ként ismerünk), vele azóta is e-mailezik. Előbbivel úgy tűnik, hogy 

nincs köztük semmi.

via DailyMail