Jó reggelt, ezúttal is összefoglaljuk a kávéjuk mellé, mit írtak a napilapok.

Hajdú Péter azt mondta a Blikknek, hogy ugyanannyi esélyt lát arra, hogy együtt maradnak Sarka Katával, mint arra, hogy elválnak. Azt is hozzátette, hogy jelen pillanatban a felesége az egyetlen nő az életében, és ez minden bizonnyal jó ideig így marad, ugyanis jelenleg semmi kedve más nőkre nézni és gondolni sem. 

  • Szabó Zsófi és férje hatalmas bejelentése fogadott minket a Borsban. A címből (Nem vagyunk együtt minden éjjel) már majdnem sejthető, hogy miről is lesz szó, aztán mégsem. A lényeg, hogy a világraszóló esküvő óta a pár egyelőre két külön városban lakik, ezért kénytelenek heti két napon ingázni ahhoz, hogy lássák egymást. 

Nem tudom, meddig tartható fenn ez az állapot, de egyelőre nincs bajunk ezzel.

- nyilatkozta a lapnak. 

  • Zalatnay Saroltát benzinkúton randalírozó férfiak rabolták ki október 23-án, írja a Bors. Hatvanezer forint váltságdíjat követelnek az énekesnő mobiljáért, és megfenyegették, hogy ha rendőrökkel megy az átadás helyszínére, elvágják a torkát. A fiatalembereket keresi a rendőrség.
  • Aradszky László zugevő lett, vagyis éjszakánként rájárt a hűtő tartalmára. Ettől megnőtt a hasa, amit a felesége nehezményezett. Őrület! (Ezt is a Borsból tudjuk.)
  • A Blikkből pedig kiderült, hogy Vásáry André, mielőtt énekesnek állt volna, egy évig légiutas-kísérőként dolgozott.