Jaden Smithről korábban vagy csak a meglehetősen szürreális Twittere, vagy az apja, Will Smith miatt hallhattunk. De Jaden Smith már 18 éves, és nem A karate kölyök az egyetlen teljesítménye. Legutóbb a Netflix hiphop történetéről szóló sorozatában, a Get Downban kapott szerepet. Ahhoz képest, hogy egy idegesítő, teljesen elszállt karaktert osztottak rá, Smith férfiasan helyt állt, egyre inkább kezd kilépni apja és földöntúli Twittere árnyékából. Most például az MTV EMA-re (Europian Music Awards) hívták meg, hogy díjat adjon át. 

Az MTV EMA-t idén Rotterdamban rendezik meg november első vasárnapján. Jaden Smith mellett az a Winnie Harlow is a meghívottak között szerepel, aki elsőként futott be modellként úgy, hogy pigmenthiányban szenved. Harlow egyrészt keresett modell, másrészt Palvin Barbara fiktív vetélytársa volt. Állítólag Hamiltonnal kavart, és Palvint szintén sokszor összehozta a sajtó a Forma 1-es pilótával. 

@vogueaustralia 🌸💕

A photo posted by ♔Don Pablo♔ (@winnieharlow) on

Harlow ugyancsak díjat ad át az EMA-n, (a jelölteket korábban összefoglaltuk, Beyoncé és Justin Bieber kapta a legtöbb jelölést) ahogy a Vámpírnaplókban csúcsra ért Nina Dobrev is. 

A díjátadón az a Martin Garrix lép fel, aki idén a Balaton Soundon csinált egymás után két bulit. Garrix ráadásul holland származású, bónusz, hogy most hazai közönség előtt DJ-zik. De lesz még a gálán Afrojack és One Republic is.