GettyImages-133852119

Nem lett armageddon Taylor Swift és Katy Perry találkozásából

2016.10.26. 14:42

Drake október 23-án tartott egy gigászi bulit, hogy megünnepeltesse magát 30. születésnapja alkalmából. A szolid és visszafogott party-n csak a szűk család és 150 vendég vett részt. A tömegből így is kitűnt egy ritka együttállású celebháromszög.

Egy helyen, egy időben volt jelen Taylor Swift, Katy Perry és kettejük közös exe, John Mayer.

Ahogy a People is írja: a találkozás nem torkollt vérfürdőbe. Taylor Swift még 2010-ben járt a zenésszel, akiről aztán nem énekelt valami kedves dolgokat a róla írt Dear John című dalban. De Katy Perry-nek talán több oka lett volna felpofozni John Mayert, akivel hosszú időn át, több kisebb-hosszabb megszakítással randizgatott, erre úgy néz ki, hogy legutóbbi ismételt összejövésükről szóló hírekre rácáfolva Demi Lovatóval került közelebbi kapcsolatba. (Mondjuk Perry egy jó ideje már Orlando Bloom férfiasságát teszteli.)

De egy klasszikus cicaharc is kialakulhatott volna, mivel a két énekesnő legendásan rossz kapcsolatban áll. Katy Perry majdnem keresztbe tett egy egész Taylor Swift-turnénak, amikor konkrétan ki akarta vásárolni alóla az embereket. Korábban ő is elcsábított egy-ket háttértáncost tőle, az is igaz. Állítólag ez az állandó harc inspirálta a Bad Blood című dalát.

Pedig 2009 és 2011 között akkora barátnők voltak, hogy egymásnak üzengettek Twitteren, és nem fogták vissza a cukiskodást.

US Magazine, People