Ahogy általában, úgy most is megmutatjuk, mi mindent műveltek a hírességek az Instagramjukon.

Kezdjük is a sort Sophie Sansa Stark Turnerrel, aki Kit Jon Snow Haringtonnal pózolt egyet tehetségesen, megmutatták, hogy akármikor le tudják konyítani a szájukat. Persze ez nem rontott egy fikarcnyit sem külső megjelenésükön.

 Osvárth Andrea pedig felhőtlenül lebegett szerelme karjaiban, akinek ezzel a képpel kívánt boldog szülinapot, angolul. 

Végre bárki kipróbálhatja, milyen érzés Vajna Tímeának lenni. Ha ön tériszonyos, örülhet, hogy nem nőtt ekkorára. Jó lenne viszont, ha valaki szólna az üzletasszonynak, hogy nem szabad a táskát a földre rakni, mert a babona szerint akkor elúszik az ember pénze. Jobb a békesség, na. 

Emily Ratajkowski feneke kicsit összekoszolódott a parton, alighanem emiatt kelt föl onnan, aggódva. Vagy csak észrevette, hogy a nyaklánca lecsúszott a derekára, ami igazán zavaró lehet. 

Szabó Zsófi egy 12 kilós macskát simogatott, aki annyira nem volt lenyűgözve a gondolattól, hogy alvás közben zaklatják. Szerencsére nem döntött a színésznő szemének kikaparása mellett. 

Tóth Vera az edzéséről készített fotót: megmutatta, milyen lazán és gondtalanul emelgeti a súlyokat és a telefonját felváltva. Nem csodáljuk, hogy olyan sokat fogyott az elmúlt időben

Sarka Kata ebédszünet alatt evés helyett a ruhájához illő telefonját babrálja, míg a másik szerencsétlenül járt mobil magányosan fekszik a padló közepén. Szomorú pillanatok ezek.