szabo-zsofi-es-kis-zsolt image 10393103 16-9

Hírek kávé mellé - Szabó Zsófiék családja új taggal bővült!

2016.10.28. 07:34

Szabó Zsófi nemrég tartotta nagyszabású esküvőjét, és máris új taggal bővült a műsorvezetőnő családja - számolt be az örömhírről a Blikk. A férje, Kis Zsolt folyamatosan meglepi valamivel Zsófit, ezúttal egy kiskutyával ajándékozta meg a családot. 

  • Keresztes Ildikó megrendülve beszélt a Best magazinnak a család tragédiájáról: az énekesnő éppen pihenni indult volna pár napra, amikor testvére telefonon közölte vele, hogy elhunyt az édesapjuk. 

„Senki sem számított a tragédiára. Édesapámnak ugyan nyolcvankét évesen voltak apróbb bajai, de alapvetően rendben volt az egészsége

- mesélte Keresztes Ildikó a magazinnak. 

  • Rettentő nehéz időszakon van túl Szacsvay László, de egy pillanatra sem törik meg és igyekszik minél több időt tölteni a feleségével. A Blikk összeállításában olvashatunk arról, hogy tegnap a színész születésnapját kettesben ünnepelték. Szacsvay felesége, Claudia több mint egy éve zuhant ki a negyedik emeleti lakásuk ablakából és bár csodával határos módon túlélte a balesetet, azóta sem épült fel teljesen. A színész munka mellett minden idejét a párjával tölti és mindenben segíti, hogy minél előbb felépülhessen.