Carrie Fisher még 2010-ben adta ki a vendégházát, hogy ott rehabilitáció alatt álló drogfüggők próbáljanak tiszták maradni. Egy 21 éves lány, Amy Breliant igénybe vette a szolgáltatást, de 2010 szeptemberében herointúladagolásban meghalt. Fisher kérvényezte a Los Angeles-i bíróságon, hogy ejtsék ellene a vádakat, ám a bírónő elutasította a kérelmét, mondván, hogy a bizonyítási folyamat során nem zárható ki egyértelműen a színésznő felelőssége, írja Hollywood Reporter

Amy Breliant családja 2013-ban indította a pert, hogy kiderüljön, ki hibázott a lány kezelése alatt. Fisher, egy orvos, Stephen Marmer és a rehabilitációs hálózat üzemeltetője, Warren Boyd is érintett az ügyben. 

A már említett Warren Boyd korábban maga is függő volt, a rehabilitációja után pedig hozzá hasonló drogosokon segített. Olyan Los Angeles-i házakban szállásolta el a pácienseit, ahol tiszták maradhatnak, egy hálózatot hozott létre. Breliant 2010 júniusában költözött Fisher vendégházába, két hónapot lakott ott. A színésznő Boyd bevételéből kapott részesedést, hetente 10 ezer dolláros, vagyis majdnem 3 millió forintos profitból jutott neki. Ez az összeg lehet a bizonyítéka annak, hogy Fisher csatlakozott Boyd vállalkozásához. 

Carrie Fisher így kommentálta az ügyet a lapnak. 

Mélyen együtt érzek azokkal a szülőkkel, akik idő előtt veszítik el a gyereküket. Nekem is van egy lányom. Egy gyerek elvesztése felfoghatatlan tragédia, és elképzelhetetlen gyász. Sajnos nem mondhatok többet a folyamatban lévő ügyről.