Vasárnap írtuk meg, hogy Scarlett Johansson egy meglepő üzletet nyitott. A street food felé indult, de hamburger helyett Párizsban pattogatott kukoricát árul. Sajtosat, édeset, simát. A megnyitón a színésznő is megjelent, óriási tömeg volt kíváncsi a popcornjára. A kedélyek lenyugodtak, Johansson eltűnt a pult mögül, egy kedves olvasónk, Balázs viszont éppen Párizsba utazott, és volt olyan szíves tesztelni helyettünk a kukoricát. 

Balázs a nagy nyüzsgés után ment el a Yummy Pophoz. Elmondása szerint nem voltak sokan, az üzlet pici, de legalább csak egy vásárló állt előtte. Hamar kapott pattogatott kukoricát. A biztosra ment, sajtosat evett. 

Nem voltam nagyon bevállalós, így csak egy kis adag Real Cheddar ízesítésű pattogatott kukoricát vettem 5,50-ért (euro). Hát mit ne mondjak, nagyon-nagyon sajtos volt, sőt, azt is megkockáztatom, hogy egy kis bors is volt rajta. De nem olyan értelemben nagyon sajtos, hogy mindjárt rosszul leszel tőle, hanem gusztusosan nagyon sajtos. 

Szóval Balázsnak ízlett, azt írta nekünk, hogy egy könnyű vacsorával ért fel Johansson popcornja. Teszterünk főleg annak örült, hogy a mikrós és mozis verziókkal ellentétben nem talált magányos, ki nem pattogott szemeket. Este ment el az üzlethez, a kukorica nem volt friss, mégse érezte, hogy már órák óta egy helyben áll a popcorn. 

Johansson pattogatott kukoricája számokban

Pontosabban Balázs számaiban. 

Ha a mikrós popcorn 4/10, akkor a mozis popcorn jobb napjain 6-7/10, ez pedig simán megkapja tőlem a 9 pontot.